Petitie met ruim 17.000 handtekeningen overhandigd

Onder toeziend oog van enthousiaste groep 8’ers, raadsleden uit Voorschoten, Leidschendam en Leiden en andere liefhebbers van een groen en open Vlietland is vandaag de petitie met meer dan 17.000 handtekeningen uitgereikt aan de de wethouder van Leidschendam-Voorburg Bianca Bremer in aanwezigheid van de gedeputeerde van Zuid-Holland Anne Koning en de wethouder van Voorschoten René Zoetemelk.

Maquette en dierenillustraties

Na de uitreiking hebben verschillende sprekers een vlammend betoog gehouden voor behoud van een Vlietland dat toegankelijk is voor iedereen en tegen vernietiging van de huidige natuur voor de aanleg van een villapark. Daarnaast was de impact die het park heeft te bekijken via een maquette en geven een aantal borden met prachtige dierenillustraties aan welke dieren Vlietland tot hun habitat rekenen.

Downloads

De speech van Mirjam Ros van Burgerinitiatief Vlietland is hieronder te downloaden. Net als een overzicht van onze standpunten met toelichting. Vragen? Neem contact op via burgerinitiatiefvlietland@gmail.com.com.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven