Kijk met ons mee naar de livestream

Vrijdag 23 september kijken we met elkaar de livestream van de informatiebijeenkomst over de plannen voor een vakantiepark in Vlietland Noordoost in het Kruispunt in Voorschoten. Graag nodigen we iedereen uit om daarbij te zijn.

Vragen stellen

Hoewel er tijdens de petitie-uitreiking was aangekondigd dat we tijdens de bijeenkomst live vragen konden stellen via chat en app zal dat helaas toch niet mogelijk zijn. We zullen daarom onze vragen tijdens de livestream stellen via Twitter en daarbij gebruikmaken van de hashtags #openvlietland en #burgerkracht. Woon je de livestream thuis bij? Dan kun je ook op die manier je vragen stellen. Wij proberen er na afloop voor te zorgen dat ook onbeantwoorde vragen alsnog worden beantwoord.

Praktische informatie

23 september 2022
Inloop van af 16.15. Start livestream om 16.45.
Het Kruispunt
Schoolstraat 2, Voorschoten
laat even weten dat je komt via burgerinitiatiefvlietland@gmail.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven