Kom naar de raadsvergadering op 26 september!

Kom dinsdag 26 september om 19.30 naar de raadsvergadering van de gemeenteraad van Leidschendam-Voorburg. De gemeenteraad komt volgende week dinsdag bij elkaar voor een raadsvergadering in Huize Swaensteyn in Voorburg. Ze stemmen daar over het wel of niet openbaren van de first en second opinion over ons voorstel om de plannen voor Vlietland te wijzigen.

  • Waar: Raadzaal Huize Swaensteyn
  • Adres: Herenstraat 72 – 74 Voorburg
  • Tijd: 19.30

We zijn heel blij met de steun van de oppositie binnen de gemeenteraad die heeft aangegeven voor openheid inzake Vlietland te zijn. Met jullie steun kunnen we de rest van de raad overtuigen om ook voor die openheid te stemmen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven