Meehelpen?

Wat kun je doen?

Meehelpen?

Wil je ook een bijdrage leveren aan ons initiatief? Je kunt altijd contact opnemen via burgerinitiatiefvlietland@gmail.com. Wat daarnaast iedereen kan doen is het sturen van een open brief naar de raad. Hieronder lees je hoe dat moet.

Stuur een open brief!

We merken aan jullie reacties van de afgelopen maanden dat het lot van Vlietland jullie na aan het hart ligt. Daarnaast heeft het indruk gemaakt bij de politiek dat de petitie in zo’n korte tijd 17.000 keer is ondertekend. Maar wat zij nog niet hebben gehoord is waarom jullie Vlietland graag groen en open houden. Stuur daarom een open brief te sturen naar de gemeenteraad van Leidschendam-Voorburg en de Gedeputeerde Staten van de provincie Zuid-Holland. Hieronder vind je een opzet.

Opzet voor de brief
Beste politici van Leidschendam-Voorburg en de provincie Zuid-Holland
Ik tekende de petitie voor een groen en open Vlietland. Met deze brief wil ik graag toelichten waarom:


[voeg hier waarom je Vlietland graag groen en open houdt. Dat kan met bullets maar hoeft niet. Je kunt ook aangeven waarom je Vlietland nu graag bezoekt]


Vriendelijke groet,
[naam]

Mailadressen
Is je brief af? Dan kun je de brief mailen naar de volgende e-mailadressen:

– Gemeenteraad Leidschendam-Voorburg: griffie@leidschendam-voorburg.nl 
– Provincie Zuid-Holland: statengriffie@pzh.nl
– In de cc: burgerinitiatiefvlietland@gmail.com

Wie zijn wij?

Over het burgerinitiatief

Wij zijn natuurliefhebbers en recreanten. Jong en oud uit Leidschendam-Voorburg, Voorschoten, Leiden en omstreken. We zetten ons in voor toegankelijke natuur en gezamenlijk gebruik van Vlietland. Vragen? Je kunt ons bereiken via burgerinitiatiefvlietland@gmail.com.

Over de website

Op deze website proberen we de bij ons bekende feiten per onderwerp op een rij te zetten. Over veel van die feiten hebben we vragen. We willen niet de indruk wekken dat deze feiten zoals we ze schetsen 100% juist zijn. Dit is wat wij hebben kunnen achterhalen op basis van de informatie uit verschillende bronnen en van verschillende betrokken organisaties. Klopt er iets niet? Dan horen we dat graag.

Scroll naar boven